vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
1
(1)

Verdachte aangehouden na straatberoving in Paramaribo

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

Op woensdag 5 juli 2023 heeft de politie van het bureau Latour in Paramaribo de verdachte S.M. (33) gearresteerd kort na een straatberoving. De verdachte wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben beroofd van haar tas met kleding, een mobiele telefoon, een autosleutel en andere waardevolle spullen aan de Indira Gandhiweg.

Na de melding van de straatberoving heeft de politie van het bureau Latour de plaats van het incident onderzocht. Volgens de aangeefster K.S. (27) kreeg zij autopech ter hoogte van Red Apple aan de Indira Gandhiweg. Samen met haar vriend besloot ze naar de hoek van de van Kallenweg te lopen om een taxi te nemen.

Op die hoek werd ze benaderd door een man die geld eiste. Toen ze aangaf geen geld te hebben, haalde de verdachte een mes tevoorschijn en zwaaide ermee in haar richting. Uit angst liet ze haar tas vallen, waarna de verdachte er vandoor ging richting de Van Kallenweg. Haar vriend zette de achtervolging in, maar verloor de verdachte uiteindelijk uit het oog.

De politie startte onmiddellijk een onderzoek en kon de verdachte S.M. aanhouden op de Wagenmakerweg, nadat hij positief werd geïdentificeerd door de aangeefster. Bij de verdachte werd de tas met kleding en andere spullen aangetroffen, maar de mobiele telefoon en de autosleutel zijn nog niet gevonden.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek, na overleg met het Openbaar Ministerie. W.S. is in verzekering gesteld gedurende het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte aangehouden na straatberoving in Paramaribo