maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vechtende vrouwen aangehouden

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

Een verkoopster en een klant in het district Saramacca, zijn op 07 mei jongstleden, nadat zij zich drie weken geleden, op zondag 16 april in een bar te Boskamp schuldig maakten aan wederzijdse mishandeling, aangehouden door de politie van het bureau Calcutta. 

Toen de politie van het bureau Boskamp na de melding van de vechtpartij de locatie aan deed voor onderzoek, constateerden de wetsdienaren dat een beschonken klant drie flessen bier had genuttigd, daarna naar zijn auto liep en luid muziek afspeelde. Hij werd door de verkoopster T.L. aangesproken, wat niet in goede aarde viel bij de dronken klant. Hij ging te keer met de verkoopster, gooide bier op de vloer in de bar en wilde zijn geld terug.

De winkelier kwam eraan te pas en duwde de dronken klant naar buiten. Bij die gelegenheid bracht hij de winkelier een ferme klap toe op zijn gezicht en koos het hazenpad. Een vrouwelijke klant die op dat moment ook in de bar was, bemoeide zich met de zaak en schold de verkoopster uit die boos werd en de andere met haar slipper in het gezicht sloeg. De gemepte klant bracht daarna haar tegenstander  met een scherp voorwerp verschillende verwondingen toe op haar lichaam. Door tussenkomst van een omstander kon erger worden voorkomen. Na medische behandeling mocht de verkoopster  naar huis.

Het onderzoek werd deze zaak overgedragen aan de politie van Calcutta. De verkoopster T.L. werd na te zijn ontboden op zondag 7 mei 2023 door de politie aangehouden. De klant H.L. werd hierna opgespoord en op haar woonadres door de wetsdienaren in de kraag gevat. Het scherp voorwerp is eveneens aangetroffen en in beslag genomen.

Zowel de verkoopster als de klant werden voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten ter zake wederzijdse mishandeling. Aan de aanhouding van de dronken voortvluchtige klant, wordt gewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVechtende vrouwen aangehouden