woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Vader ingesloten voor poging seksueel misbruik dochter

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 8 december 2023 de verdachte P.C. (53) aangehouden. Deze verdachte heeft gepoogd zijn 35-jarige dochter J.M. seksueel te misbruiken, waarna het slachtoffer aangifte tegen hem deed bij voormelde politiebureau.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de vader in de vroege ochtend van 8 december 2023 de slaapkamer van zijn dochter binnendrong, waarbij hij de aangeefster seksueel wilde misbruiken. De jonge vrouw stribbelde tegen en werd daarbij door de verdachte bedreigd haar te verwonden indien zij niet zou meewerken.

Het slachtoffer schreeuwde om hulp, waardoor de verdachte zijn seksuele lusten niet kon botvieren en het hazenpad koos. Verder gaf de aangeefster de politie te kennen dat de man meerdere vonnissen ter zake soortgelijke strafbare feiten op zijn naam heeft staan.

Terwijl de dochter aangifte deed tegen haar vader, liep hij voorbij het politiebureau en werd direct door de politie in de boeien geslagen. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn, waarna hij ter ontnuchtering werd opgehouden.

Nadat hij nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie ter zake poging tot seksueel misbruik en bedreiging door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVader ingesloten voor poging seksueel misbruik dochter