woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
5
(2)

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bij een woordenwisseling en daaropvolgend gevecht met zijn 19-jarige buurjongen. De verdachte heeft de steekverwondingen toegebracht, waaraan het slachtoffer is komen te overlijden.

Het gevecht zou zijn ontstaan vanwege een bedrag van SRD 150, dat het slachtoffer twee dagen eerder bij de verdachte had geleend. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de woordenwisseling en het gevecht tussen de twee buurjongens.

Ter plaatse is de politie bezig met het verrichten van onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. Er is een groot gebied afgezet en omstanders worden op afstand gehouden.  De zaak zal verder onderzocht worden om de precieze toedracht van de steekpartij te achterhalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken