woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
5
(2)

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

lees ook ...

Bende pleegt zware beroving met machinegeweren in Brownsweg

Woensdagmiddag heeft een bende opnieuw een gewelddadige beroving gepleegd in het gebied van "7 Passie" te Brownsweg, waarbij machinegeweren werden gebruikt. De bende opende het vuur op twee voertuigen...

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bij een woordenwisseling en daaropvolgend gevecht met zijn 19-jarige buurjongen. De verdachte heeft de steekverwondingen toegebracht, waaraan het slachtoffer is komen te overlijden.

Het gevecht zou zijn ontstaan vanwege een bedrag van SRD 150, dat het slachtoffer twee dagen eerder bij de verdachte had geleend. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de woordenwisseling en het gevecht tussen de twee buurjongens.

Ter plaatse is de politie bezig met het verrichten van onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. Er is een groot gebied afgezet en omstanders worden op afstand gehouden.  De zaak zal verder onderzocht worden om de precieze toedracht van de steekpartij te achterhalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken