woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
5
(2)

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

lees ook ...

Dieven op heterdaad betrapt op Lelydorp

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de middag van zaterdag 25 maart 2023 in samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) de verdachte G.M. aangehouden, na een dievenmelding...

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bij een woordenwisseling en daaropvolgend gevecht met zijn 19-jarige buurjongen. De verdachte heeft de steekverwondingen toegebracht, waaraan het slachtoffer is komen te overlijden.

Het gevecht zou zijn ontstaan vanwege een bedrag van SRD 150, dat het slachtoffer twee dagen eerder bij de verdachte had geleend. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de woordenwisseling en het gevecht tussen de twee buurjongens.

Ter plaatse is de politie bezig met het verrichten van onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. Er is een groot gebied afgezet en omstanders worden op afstand gehouden.  De zaak zal verder onderzocht worden om de precieze toedracht van de steekpartij te achterhalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken