maandag 26 september 2022
26.1 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Twee verdachten aangehouden voor diefstal in Fashionshop

lees ook ...

Man vermoedelijk om stelen kaas vermoord

Een man is levenloos langs de weg naar Maretraite aangetroffen. De politie van Geyersvlijt ontving vrijdag rond 00.50 uur de melding dat er een lijk langs de weg was. Toen de wetsdienaren op locatie a...

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben in samenwerking met de Recherche van Paramaribo de twee verdachten, Gillermo P. (36) en de 39-jarige Jerry T. respectievelijk te Menkendam en op de kruising van de Waaldijk- en de Burenstraat aangehouden. Een eigenaar van een Fashionshop aan de Zwartenhovenbrugstraat deed op 21 juli aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Centrum.

Volgens verklaring van de aangever zijn er door onbekenden weggenomen een jachtgeweer van het merk Remington, uit een kluis een onbekend geldbedrag en uit de kassa de dagopbrengst. Na uitgewerkte informatie werden de veilig gestelde camerabeelden bekeken, waarbij de verdachten Gillermo en Jerry in beeld zijn gekomen.

Bij de aanhouding van Jerry, werd tijdens een onderzoek in het voertuig waarmee hij zich verplaatste 130 gram marihuana, twee fijn wegers en verpakkingsmateriaal aangetroffen en in beslag genomen. De drug, de fijn wegers en het verpakkingsmateriaal zijn overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

De verdachten Gillermo en Jerry zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De Recherche van Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee verdachten aangehouden voor diefstal in Fashionshop