donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Twee verdachten aangehouden voor diefstal in Fashionshop

lees ook ...

Vluchtende verdachte door de politie beschoten

De verdachte R.R. liep in de avond van vrijdag 17 maart jongstleden tijdens een politieoptreden aan de van Sommelsdijkstraat een schotverwonding op bij zijn vlucht met 'zijn' auto. Politieambtenare...

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben in samenwerking met de Recherche van Paramaribo de twee verdachten, Gillermo P. (36) en de 39-jarige Jerry T. respectievelijk te Menkendam en op de kruising van de Waaldijk- en de Burenstraat aangehouden. Een eigenaar van een Fashionshop aan de Zwartenhovenbrugstraat deed op 21 juli aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Centrum.

Volgens verklaring van de aangever zijn er door onbekenden weggenomen een jachtgeweer van het merk Remington, uit een kluis een onbekend geldbedrag en uit de kassa de dagopbrengst. Na uitgewerkte informatie werden de veilig gestelde camerabeelden bekeken, waarbij de verdachten Gillermo en Jerry in beeld zijn gekomen.

Bij de aanhouding van Jerry, werd tijdens een onderzoek in het voertuig waarmee hij zich verplaatste 130 gram marihuana, twee fijn wegers en verpakkingsmateriaal aangetroffen en in beslag genomen. De drug, de fijn wegers en het verpakkingsmateriaal zijn overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

De verdachten Gillermo en Jerry zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De Recherche van Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee verdachten aangehouden voor diefstal in Fashionshop