zondag 16 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Twee tieners tijdens weekendverblijf seksueel misbruikt; verdachten aangehouden

lees ook ...

Familieruzie leidt tot aanhouding van verdachte in Nickerie

Het Regio Bijstandsteam West (RBTW) heeft op woensdag 12 juni 2024 de 62-jarige verdachte K.R., ook bekend als “Bhaina”, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres aan de Rambaran Mishreweg in het ...

De politie van het bureau Santodorp heeft twee verdachten Paulus M. en Rishi G. voor seksueel misbruik in verzekering gesteld. Dit duo wordt ervan verdacht twee meisjes van respectievelijk 14 om 17 jaar oud seksueel te hebben misbruikt. De meisjes zouden het weekend van zaterdag 10 op zondag 11 september bij hun tante op Santodorp  doorbrengen.

Toen de moeder van de meisjes haar zus belde en vroeg hoe het met haar kinderen ging, bleek de tante daarvan niet op de hoogte te zijn. De tante schakelde direct de politie in en bij een ingesteld onderzoek werden de meisjes enkele straten verder in de woning van Rishi aangetroffen. Daarbij is gebleken dat de jongeman beide meisjes seksueel heeft misbruikt.

Het verder onderzoek wees uit dat Paulus, die een oom is van de meisjes, hen toestemming had gegeven het weekend bij Rishi door te brengen. Deze oom Paulus bleek ook bijkans een jaar de kinderen seksueel te hebben misbruikt.

Zowel Paulus als Rishi zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee tieners tijdens weekendverblijf seksueel misbruikt; verdachten aangehouden