maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
5
(1)

Twee tieners tijdens weekendverblijf seksueel misbruikt; verdachten aangehouden

lees ook ...

Twee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur

De afdeling Kapitale Delicten heeft na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden in de zaak van de ontzielde taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Het lichaam van de 47-jarige man werd op zaterdag 1...

De politie van het bureau Santodorp heeft twee verdachten Paulus M. en Rishi G. voor seksueel misbruik in verzekering gesteld. Dit duo wordt ervan verdacht twee meisjes van respectievelijk 14 om 17 jaar oud seksueel te hebben misbruikt. De meisjes zouden het weekend van zaterdag 10 op zondag 11 september bij hun tante op Santodorp  doorbrengen.

Toen de moeder van de meisjes haar zus belde en vroeg hoe het met haar kinderen ging, bleek de tante daarvan niet op de hoogte te zijn. De tante schakelde direct de politie in en bij een ingesteld onderzoek werden de meisjes enkele straten verder in de woning van Rishi aangetroffen. Daarbij is gebleken dat de jongeman beide meisjes seksueel heeft misbruikt.

Het verder onderzoek wees uit dat Paulus, die een oom is van de meisjes, hen toestemming had gegeven het weekend bij Rishi door te brengen. Deze oom Paulus bleek ook bijkans een jaar de kinderen seksueel te hebben misbruikt.

Zowel Paulus als Rishi zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee tieners tijdens weekendverblijf seksueel misbruikt; verdachten aangehouden