maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(1)

Twee tieners dodelijk aangereden door dronken automobilist

lees ook ...

Dodelijk incident in Surinaamse winkel: Verdachte ‘Ram...

Op zaterdag 24 februari 2024 werd G.I., ook bekend als "Rambo", betrapt tijdens het stelen van een fles parfum in een winkel aan de Drs. Sophie Redmondstraat, waar hij vermoedelijk een zwerversbestaan...

Ashitosh Algoe en Claimen Dielingen, twee 17-jarigen, zijn na zondag in de vroege ochtend na te zijn aangereden door een personenwagen op de Oostwestverbinding ter hoogte van kilometer 23 overleden.  Na de melding van de aanrijding door het bureau Richelieu rond 01.30 uur deed de politie de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst werden de twee fietsers die geen teken van leven meer vertoonden op de brug van de Orleanekreek aangetroffen.

Een arts stelde de dood van de twee jeugdige verkeersslachtoffers vast. De wetsdienaren constateerden dat zowel de twee fietsers als de autobestuurder kort voor de aanrijding over voormelde weg reden naar de richting van Moengo. Ashitosh en Claimen die voorreden op hun rijwielen werden op een bepaald moment enkele meters voor de brug van de Orleanekreek door de personenauto van achteren onderschept.

Door de slag werden de twee slachtoffers enkele meters verder op het wegdek van de brug geslingerd met voor hen het noodlottige gevolg, De automobilist die vermoedelijk met een hoge snelheid reed week vervolgens uit naar rechts. Daarbij ging het voertuig zijlangs de brug en vloog over de kreek naar de andere zijde van de weg, waarna de auto in de langs de weg lopende kreek gleed.

Bij aankomst van de politie waren de 43-jarige bestuurder J.H. en zijn bijrijder J.L. (33) reeds uit het voertuig gehaald. Het rijbewijs van J.H. die onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. De autobestuurder en de bijrijder die letsels hebben opgelopen, werden met het dienstvoertuig vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medische behandeling is de bijrijder heengezonden, terwijl de automobilist ter ontnuchtering werd overgebracht naar het politiebureau. Toen J.H. nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) in verzekering gesteld.

De ontzielde lichamen van Ashitosh en Claimen zijn in opdracht van het OM ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Oost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee tieners dodelijk aangereden door dronken automobilist