donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(1)

Twee Nederlandse rovers ingesloten

lees ook ...

Verdachte M.D. aangehouden voor huiselijk geweld in Nickerie...

Op dinsdag 20 februari 2024 heeft de politie van het bureau Nieuw-Nickerie de verdachte M.D. gearresteerd vanwege herhaaldelijke overtreding van een beschermingsbevel. M.D. bezocht het woonadres van z...

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) hebben op vrijdag 12 november de twee verdachten Jolanda V. (50) en Davy O. (52) met de Nederlandse nationaliteit aan de Calcuttastraat terzake diefstal aangehouden.

De politie van het bureau Lelydorp kreeg op 12 november een melding van een beroving op de kruising van de Sumatra- en de Houttuinweg. Daar aangekomen werd het slachtoffer in deze een taxichauffeur op de locatie aangetroffen. Hij verklaarde aan de wetsdienaren dat hij een taxirit reed voor de vrouw en de man. Tijdens de rit haalde het tweetal plotseling scherpe voorwerpen tevoorschijn en onder bedreigng werd hij beroofd van zijn zwart gelakt voertuig, twee mobiele telefoontoestellen, een geldbedrag in SRD en persoonlijke bescheiden.

Na de daad reden de twee verdachten in volle vaart weg met zijn auto. Het voertuig werd bij een ingesteld onderzoek kort daarna onbeheerd door de politie aan de Parag Dhaniramsinghweg in het distrikt Wanica aangetroffen en in beslaggenomen. Met medewerking van het RBTM zijn de verdachten na uitgewerkte informatie opgespoord en in een appartementen gebouw aan de Calcuttastraat in de boeien geslagen. Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen twee schoudertassen inhoudende een mobiele telefoontoestel en twee scherpe voorwerpen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie in verzekeringgesteld. De vrouwelijke verdachte Jolanda is overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt en ondergebracht in het vrouwencellenhuis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee Nederlandse rovers ingesloten