donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Twee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur

lees ook ...

Jeugdigen aangehouden voor bromfietsdiefstal

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft de twee jeugdige verdachten M.P. en K.D., beiden 17 jaar oud in het district Nickerie aangehouden. Zij hebben zich op zondag 12 maart 2023 schuldig gemaa...

De afdeling Kapitale Delicten heeft na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden in de zaak van de ontzielde taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Het lichaam van de 47-jarige man werd op zaterdag 11 maart 2023 met kapverwondingen aangetroffen in Okrodam.

Een van de verdachten is de 18-jarige X.K., die na opsporing op zijn woonadres niet werd aangetroffen. Op dinsdag 14 maart 2023 meldde hij zichzelf bij de politie. Op zijn aanwijzing werd op woensdag 15 maart 2023 de 20-jarige A.A. op zijn werkplek aangehouden.

Na voorgeleiding en overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld hangende het verdere onderzoek door de politie. De afdeling Kapitale Delicten blijft de zaak grondig onderzoeken om de verantwoordelijken voor deze misdaad te vinden en te berechten.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur