donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Twee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

De afdeling Kapitale Delicten heeft na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden in de zaak van de ontzielde taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Het lichaam van de 47-jarige man werd op zaterdag 11 maart 2023 met kapverwondingen aangetroffen in Okrodam.

Een van de verdachten is de 18-jarige X.K., die na opsporing op zijn woonadres niet werd aangetroffen. Op dinsdag 14 maart 2023 meldde hij zichzelf bij de politie. Op zijn aanwijzing werd op woensdag 15 maart 2023 de 20-jarige A.A. op zijn werkplek aangehouden.

Na voorgeleiding en overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld hangende het verdere onderzoek door de politie. De afdeling Kapitale Delicten blijft de zaak grondig onderzoeken om de verantwoordelijken voor deze misdaad te vinden en te berechten.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur