zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Twee inbraakverdachten aangehouden

lees ook ...

Rinesh schoot in de lucht aan de Anamoestraat

De 35-jarige verdachte Rinesh A. werd op maandag 21 november  ter zake overtreding van de vuurwapenwet aangehouden aan de Anamoestraat door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM). De wetsd...

Twee inbraakverdachten en een heler zijn op 1 maart door de politie van het bureau Flora aangehouden. Het gaat in deze om Alwien V. (37), Ettiene H. (39) en de 41-jarige Junion G. Alwien en Etienne worden ervan verdacht op  6 februari zeven stuks solar wand led lampen met bewegingssensor aan de Langagrasiestraat te hebben weggenomen. De eigenaar van het huis vertoefde ten tijde van de diefstal in het buitenland.

De toezichthouder Ricardo M. (47) deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Het onderzoek wees uit dat Alwien één van de zeven led lampen aan Junion heeft verkocht. Alwien en Etienne leggen tegenstrijdige verklaringen af en beschuldigen elkaar over en weer.

Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie zijn Alwien en Etienne hangende het onderzoek ingesloten, terwijl de heler Junion is heengezonden. De led lamp die bij Junion was, is in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee inbraakverdachten aangehouden