zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

Twee inbraakverdachten aangehouden

lees ook ...

Inbraakpoging Republic Bank: “Verdachten op heterdaad betrap...

Woensdagochtend omstreeks 02.15 uur zijn de 48-jarige Clifton F. en de 39-jarige Robertino L. op heterdaad betrapt door leden van het Regio Bijstand Team (RBT) toen zij een inbraak pleegden in het geb...

Twee inbraakverdachten en een heler zijn op 1 maart door de politie van het bureau Flora aangehouden. Het gaat in deze om Alwien V. (37), Ettiene H. (39) en de 41-jarige Junion G. Alwien en Etienne worden ervan verdacht op  6 februari zeven stuks solar wand led lampen met bewegingssensor aan de Langagrasiestraat te hebben weggenomen. De eigenaar van het huis vertoefde ten tijde van de diefstal in het buitenland.

De toezichthouder Ricardo M. (47) deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Het onderzoek wees uit dat Alwien één van de zeven led lampen aan Junion heeft verkocht. Alwien en Etienne leggen tegenstrijdige verklaringen af en beschuldigen elkaar over en weer.

Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie zijn Alwien en Etienne hangende het onderzoek ingesloten, terwijl de heler Junion is heengezonden. De led lamp die bij Junion was, is in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee inbraakverdachten aangehouden