maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Twee inbraakverdachten aangehouden

lees ook ...

Drie mannen en een vrouw vast voor beroving

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft dinsdag rond 10.25 uur drie mannen en één vrouw aan de Marowijnestraat bij een Carwash aangehouden. Dit viertal wordt ervan verdacht eerder op de morgen...

Twee inbraakverdachten en een heler zijn op 1 maart door de politie van het bureau Flora aangehouden. Het gaat in deze om Alwien V. (37), Ettiene H. (39) en de 41-jarige Junion G. Alwien en Etienne worden ervan verdacht op  6 februari zeven stuks solar wand led lampen met bewegingssensor aan de Langagrasiestraat te hebben weggenomen. De eigenaar van het huis vertoefde ten tijde van de diefstal in het buitenland.

De toezichthouder Ricardo M. (47) deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Het onderzoek wees uit dat Alwien één van de zeven led lampen aan Junion heeft verkocht. Alwien en Etienne leggen tegenstrijdige verklaringen af en beschuldigen elkaar over en weer.

Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie zijn Alwien en Etienne hangende het onderzoek ingesloten, terwijl de heler Junion is heengezonden. De led lamp die bij Junion was, is in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee inbraakverdachten aangehouden