zaterdag 27 november 2021
25.4 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Twee Facebookoplichters aangehouden

lees ook ...

Jonge Nederlandse vrouw met drugs aangehouden in Suriname

Afgelopen woensdag is een 23-jarige Nederlandse vrouw met meer dan 3 kilo cocaïne aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname. Tijdens de controle is zij ontmaskerd. De vrouw zegt n...

Amiet R. (29) en de 22-jarige Rafael M. worden verdacht van oplichting en verduistering. Ze zijn respectievelijk op 15 en 19 oktober door de politie van het bureau Leiding 9 A en Nickerie aangehouden. Via social media werden er onder de naam JAIRAM I-Phone telefoontoestellen te koop aangeboden.

Belangstellenden moesten eerst een aanbetaling doen. Nadat de aanbetaling had plaatsgevonden, lieten de aanbieders niets meer van zich horen. Beide verdachten werden na hun aanhouding overgedragen aan de afdeling Fraude, die belast is met het verdere onderzoek in deze zaak. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Amriet en Rafael in verzekering gesteld.

De politie vermoedt dat dit tweetal op deze wijze meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Benadeelden worden daarom opgeroepen om alsnog contact op te nemen met de afdeling Fraude voor het doen van aangifte. Deze afdeling is ondergebracht in het politie bureau Geyersvlijt.

De politie doet wederom een dringend beroep op de gemeenschap om zich niet beet te laten nemen door personen, die via social media, onder een valse naam dan wel Facebook profile goederen spotgoedkoop aanbieden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee Facebookoplichters aangehouden