zaterdag 25 mei 2024
25 C
Paramaribo
16.4 C
Amsterdam
0
(0)

Twee drugsverdachten aangehouden

lees ook ...

Politierekruut Vishaal K. verongelukt bij aanrijding, dader ...

Zaterdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets aan het Garnizoenspad, ter hoogte van het Jibodhproject. Bij dit ongeluk heeft de bromfietser het leven verloren. ...

De operatie ordehandhaving Paramaribo heeft in opdracht van de Regiocommandant in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 januari wederom invallen gedaan op de drugslocaties aan de Van Exel- en de Verlengde Keizerstraat en op het Rensproject.

Op deze drugslocaties die vallen onder het ressort Munder zijn er twee verdachten aangehouden en een hoeveelheid drugs, scherpe voorwerpen en geldbedragen in SRD in beslag genomen.

Eerder heeft de politie in verband met de operatie ordehandhaving Paramaribo verschillende drugslocaties aangedaan. Dit is gebeurd in opdracht van de Regiocommandant. Op de drugslocaties Hooge-/Fredericiestraat, Anssare bij het Veerplein, Krommelin-/Bonniestraat en de Albrechtduren-/Jeroenboschstraat, meer bekend als “Monkeytown” zijn er invallen gedaan.

Daarbij zijn er vier verdachten aangehouden met in hun bezit cocaïne, hasj, sukru en marihuana. Verder werden er op de drugs verhandellocaties ook een aantal scherpe voorwerpen, breekwerktuigen en geldbedragen aangetroffen en in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee drugsverdachten aangehouden