zondag 5 februari 2023
25.7 C
Paramaribo
8 C
Amsterdam
0
(0)

Twee drugsverdachten aangehouden

lees ook ...

Vijf verdachten kort na beroving aangehouden

Sergunio A. (22), Melvin A. (50), Martin O. (44) en Marvin M. (38) zijn na bekomen informatie respectievelijk op woensdag 1 en donderdag 2 februari na een de roofoverval aan de Ragoebierstraat door he...

De operatie ordehandhaving Paramaribo heeft in opdracht van de Regiocommandant in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 januari wederom invallen gedaan op de drugslocaties aan de Van Exel- en de Verlengde Keizerstraat en op het Rensproject.

Op deze drugslocaties die vallen onder het ressort Munder zijn er twee verdachten aangehouden en een hoeveelheid drugs, scherpe voorwerpen en geldbedragen in SRD in beslag genomen.

Eerder heeft de politie in verband met de operatie ordehandhaving Paramaribo verschillende drugslocaties aangedaan. Dit is gebeurd in opdracht van de Regiocommandant. Op de drugslocaties Hooge-/Fredericiestraat, Anssare bij het Veerplein, Krommelin-/Bonniestraat en de Albrechtduren-/Jeroenboschstraat, meer bekend als “Monkeytown” zijn er invallen gedaan.

Daarbij zijn er vier verdachten aangehouden met in hun bezit cocaïne, hasj, sukru en marihuana. Verder werden er op de drugs verhandellocaties ook een aantal scherpe voorwerpen, breekwerktuigen en geldbedragen aangetroffen en in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee drugsverdachten aangehouden