dinsdag 24 mei 2022
26.3 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
4
(2)

Twee aanhoudingen in zaak beroving drankenleveranciers

lees ook ...

Surinaamse man die boze geesten op zich had ingesloten

De 25-jarige Godfried B. is door de politie van het bureau Coronie opgespoord en aangehouden. Hij heeft geprobeerd om een koppel, dat zich op een bromfiets op de openbare weg verplaatste met een scher...

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) hebben in samenwerking met de politie van Surveillance Midden twee verdachten aangehouden, waarbij twee drankenleveranciers zijn beroofd. Het gaat om Louis M. en Julian E. Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat op 9 maart twee leveranciers voor een winkelpand in het district Wanica waren gestopt voor het leveren van dranken.

Terwijl een van ze bezig was dranken uit te laden, stapten enkele mannen uit een witgelakt voertuig. Gewapend met scherpe voorwerpen gingen de verdachten op de leverancier af, vroegen hem naar geld en de sleutel van de kluis van het vrachtvoertuig.

De man gaf aan dat de sleutel niet bij hem was, waarna zij hem beroofden van zijn mobiele telefoon. Een van de verdachten zag kans de benadeelde met een scherp voorwerp aan zijn rechterarm te verwonden. Na de beroving stapten zij in een gereedstaand voertuig en reden met volle vaart weg.

De andere leverancier die in het vrachtvoertuig was blijven zitten, is ongedeerd gebleven. Het slachtoffer werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee aanhoudingen in zaak beroving drankenleveranciers