zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
4
(2)

Twee aanhoudingen in zaak beroving drankenleveranciers

lees ook ...

Gewapende beroving in Eldoradolaan: drie verdachten aangehou...

In een snelle respons op een melding van een gewapende beroving, heeft het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) op zaterdagavond 6 april 2024 drie verdachten aangehouden in de omgeving van de Tokestr...

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) hebben in samenwerking met de politie van Surveillance Midden twee verdachten aangehouden, waarbij twee drankenleveranciers zijn beroofd. Het gaat om Louis M. en Julian E. Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat op 9 maart twee leveranciers voor een winkelpand in het district Wanica waren gestopt voor het leveren van dranken.

Terwijl een van ze bezig was dranken uit te laden, stapten enkele mannen uit een witgelakt voertuig. Gewapend met scherpe voorwerpen gingen de verdachten op de leverancier af, vroegen hem naar geld en de sleutel van de kluis van het vrachtvoertuig.

De man gaf aan dat de sleutel niet bij hem was, waarna zij hem beroofden van zijn mobiele telefoon. Een van de verdachten zag kans de benadeelde met een scherp voorwerp aan zijn rechterarm te verwonden. Na de beroving stapten zij in een gereedstaand voertuig en reden met volle vaart weg.

De andere leverancier die in het vrachtvoertuig was blijven zitten, is ongedeerd gebleven. Het slachtoffer werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee aanhoudingen in zaak beroving drankenleveranciers