dinsdag 19 maart 2024
26 C
Paramaribo
13.8 C
Amsterdam
4
(2)

Twee aanhoudingen in zaak beroving drankenleveranciers

lees ook ...

Buurtbewoners houden hangmatsnijder staande voor politie arr...

Bewoners van de Zuster Polanenweg in Livorno hebben een gemeenschappelijke daad van burgerzin getoond door de 61-jarige A.J. te vangen en over te dragen aan de lokale politie. A.J. werd op die dag opg...

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) hebben in samenwerking met de politie van Surveillance Midden twee verdachten aangehouden, waarbij twee drankenleveranciers zijn beroofd. Het gaat om Louis M. en Julian E. Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat op 9 maart twee leveranciers voor een winkelpand in het district Wanica waren gestopt voor het leveren van dranken.

Terwijl een van ze bezig was dranken uit te laden, stapten enkele mannen uit een witgelakt voertuig. Gewapend met scherpe voorwerpen gingen de verdachten op de leverancier af, vroegen hem naar geld en de sleutel van de kluis van het vrachtvoertuig.

De man gaf aan dat de sleutel niet bij hem was, waarna zij hem beroofden van zijn mobiele telefoon. Een van de verdachten zag kans de benadeelde met een scherp voorwerp aan zijn rechterarm te verwonden. Na de beroving stapten zij in een gereedstaand voertuig en reden met volle vaart weg.

De andere leverancier die in het vrachtvoertuig was blijven zitten, is ongedeerd gebleven. Het slachtoffer werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee aanhoudingen in zaak beroving drankenleveranciers