woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(2)

Twee 19-jarigen plegen roofoverval

lees ook ...

20 eenden gestolen uit ren Hamptoncourtpolder; niemand aange...

Op dinsdag 28 november 2023 deed een benadeelde aangifte bij de politie van Paradise. Zij zegt dat 20 zwart-witte eenden uit haar ren in de Hamptoncourtpolder, district Nickerie, zijn gestolen. Vol...

Het 19 jarige tweetal R.L. en A.S., hebben gemaskerd en gewapend met een vuistvuurwapen en een scherp voorwerp, op maandag 09 oktober 2023 omstreeks 19.00 uur namiddag een beroving gepleegd bij een servicestation te Hamburg in het district Saramacca.

De twee verdachten die gezeten waren op een bromfiets hebben onder bedreiging de pompbediende beroofd van een groot geldbedrag in SRD, zijnde de dagopbrengst. Na de daad verliet het tweetal de plek, richting van Maho.

Na goed speurwerk van de politie van voormeld politiebureau werden de 19-jarige verdachten in beeld gebracht, waarna zij in de kraag zijn gevat. Ook de bromfiets waarmee het strafbare feit is gepleegd, is achterhaald en in beslaggenomen.

R.L. en A.S. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie, hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee 19-jarigen plegen roofoverval