zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
5
(2)

Twee 19-jarigen plegen roofoverval

lees ook ...

Man aangehouden voor vijf jaar lange doodsbedreigingen

De politie van het bureau Livorno heeft op zaterdag 6 juli de 45-jarige R.S. aangehouden in zijn woonomgeving aan de Poeran Somariaweg. De arrestatie volgde na een aangifte door de 61-jarige A.F., die...

Het 19 jarige tweetal R.L. en A.S., hebben gemaskerd en gewapend met een vuistvuurwapen en een scherp voorwerp, op maandag 09 oktober 2023 omstreeks 19.00 uur namiddag een beroving gepleegd bij een servicestation te Hamburg in het district Saramacca.

De twee verdachten die gezeten waren op een bromfiets hebben onder bedreiging de pompbediende beroofd van een groot geldbedrag in SRD, zijnde de dagopbrengst. Na de daad verliet het tweetal de plek, richting van Maho.

Na goed speurwerk van de politie van voormeld politiebureau werden de 19-jarige verdachten in beeld gebracht, waarna zij in de kraag zijn gevat. Ook de bromfiets waarmee het strafbare feit is gepleegd, is achterhaald en in beslaggenomen.

R.L. en A.S. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie, hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTwee 19-jarigen plegen roofoverval