maandag 30 januari 2023
25.7 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Tienjarige e-biker overleden in ziekenhuis

lees ook ...

Hard drugs handelaars opgepakt en opgesloten

De verdachten Max B. 43, en Ibrahim S., 21 jaar, zijn op maandag 23 januari ter zake overtreding van de wet verdovende middelen en de wet Economische delicten, aangehouden door manschappen van de oper...

De 10-jarige e-biker Clara Yee is na een aanrijding op 12 maart in het ziekenhuis overleden. Clara veroorzaakte op 11 maart op de T-kruising van Adones- en de Uranusstraat een aanrijding met een personenauto. De politie van het bureau Geyersvlijt die na de melding van de aanrijding de plek aandeed voor onderzoek, constateerde dat Clara met haar e-bike reed over de Adonesstraat.

Op de kruising heeft het 10-jarig meisje verzuimd voorrang te verlenen aan de automobilist die over de doorgaande weg en wel de Uranusstraat reed met als gevolg de aanrijding. Met de ambulance werd Clara met zware letsels afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar zij op 12 maart het leven liet.

De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is een vreemdeling en blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) heengezonden.

In opdracht van het O.M. is het ontzielde lichaam van Clara ter obductie door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTienjarige e-biker overleden in ziekenhuis