donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

Tienjarige e-biker overleden in ziekenhuis

lees ook ...

Schoten gelost bij gewapende overval in district Wanica

In de vroege ochtenduren van zondag, rond 02.30 uur, vond een gewapende overval plaats aan de Anand Nagarweg in het district Wanica. De daders braken een raam open om toegang te krijgen tot de woning....

De 10-jarige e-biker Clara Yee is na een aanrijding op 12 maart in het ziekenhuis overleden. Clara veroorzaakte op 11 maart op de T-kruising van Adones- en de Uranusstraat een aanrijding met een personenauto. De politie van het bureau Geyersvlijt die na de melding van de aanrijding de plek aandeed voor onderzoek, constateerde dat Clara met haar e-bike reed over de Adonesstraat.

Op de kruising heeft het 10-jarig meisje verzuimd voorrang te verlenen aan de automobilist die over de doorgaande weg en wel de Uranusstraat reed met als gevolg de aanrijding. Met de ambulance werd Clara met zware letsels afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar zij op 12 maart het leven liet.

De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is een vreemdeling en blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) heengezonden.

In opdracht van het O.M. is het ontzielde lichaam van Clara ter obductie door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTienjarige e-biker overleden in ziekenhuis