maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

Tieners in Suriname bedreigen moeder met de dood

lees ook ...

Vrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik, R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. Op 20 januari heeft de aangeefster aangifte gedaan van deze gepleeg...

R.S en S.S. respectievelijk (16) en (15) zijn op 6 april door de politie van Nieuw Nickerie aangehouden voor vernieling en bedreiging. Hiervan deed hun 38-jarige moeder S.R. op dezelfde dag aangifte. Volgens verklaring van de moeder raakten de broers om een mobiele telefoon in een ruzie verwikkeld.

De verdachte R.S. sloot zich op een gegeven moment in een van de kamers van de woning op; terwijl zijn jongere broer met een kapmes op de kamerdeur inhakte. De verdachte R.S. deed op een gegeven moment de kamerdeur open en kwam gewapend met een mes uit de kamer. Hun moeder kwam tussen beiden pakte de scherpe voorwerpen van ze af en sprak ze ernstig aan.

Dat gesprek had niet het gewenste resultaat, want de broers raakten weer in een gevecht met elkaar. Daarbij pakte R.S. een eindhout en S.S. pakte een delfschop, waarmee zij elkaar aanvielen. Dit met als gevolg dat onder andere een houtendeur en een glazen schuifdeur vernield werden.

Het lukte de moeder voor de tweede keer om deze heethoofden uit elkaar te halen, waarbij zij ze te kennen gaf dat als zij zich zo bleven gedragen zij bij hun vader moesten gaan wonen. De opmerking van de moeder viel niet in goede aarde bij haar zonen, want zij bedreigden haar met de dood en brandstichting. Omdat de moeder zich ernstig bedreigd voelde stapte ze naar de politie en deed aangifte tegen R.S en S.S.

In opdracht van een hulp officier van Justitie werden de broers opgespoord en aangehouden. Zij gaven toe dat zij hun moeder bedreigd hadden met de dood en met brandstichting. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn ze in verzekering gesteld. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTieners in Suriname bedreigen moeder met de dood