donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

Tiener met cocaïnebolletjes aangehouden

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

De 17-jarige jeugdige Fransman J.B. is door leden van het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) bij de controlepost te Stolkertsijver op donderdag 17 maart voor overtreding Wet Verdovende Middelen aangehouden. Hij werd daarna overgedragen aan de rechercheurs van Narcoticabrigade.

De auto, waarin J.B. zat werd bij de controlepost gesommeerd aan de kant te gaan. De wetsdienaren constateerden tijdens de controle dat de 17-jarige jongeman zich zenuwachtig gedroeg en daarbij iets in het voertuig had gegooid. Bij controle in het voertuig werden aangetroffen en in beslag genomen vier cocaïnebolletjes.

De tiener werd door een uitgevoerde test verdacht bolletjes te hebben geslikt. J.B. ontkende drug te hebben geslikt en gaf aan niets van de drug af te weten. Op grond hiervan werd hij overgebracht naar de afdeling Narcoticabrigade, waar hij werd onderworpen aan een urinetest. Aan de hand van het positieve resultaat werd hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Na twee dagen heeft de jeugdige verdachte in totaal 71 cocaïne bolletjes op de natuurlijke weg uit het lichaam gescheiden. Het gewicht van de 75 bolletjes inclusief de vier die in het voertuig waren aangetroffen, is in totaal 740 gram.

Vanwege de jeugdige leeftijd van J.B. is hij hangende het onderzoek ingesloten in het jeugdcellenhuis dat is ondergebracht in het gebouw van Opa Doeli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTiener met cocaïnebolletjes aangehouden