woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
5
(1)

Tiener doodgestoken na conflict over gestolen fiets, vijf verdachten aangehouden

lees ook ...

Gewapende beroving in Brownsweg: Slachtoffer met schotwond n...

De politie van Brownsweg kreeg woensdag melding van een gewapende beroving bij 21 Pasie waarbij het slachtoffer S.S. (35) een schotwond opliep en met spoed naar de medische zending werd gebracht voor ...

Op de avond van dinsdag 29 augustus 2023 is de 15-jarige J.W. om het leven gekomen bij een steekincident, voortvloeiend uit een ruzie. Het incident vond plaats op de kruising van de Livorno- en Indira Gandhiweg. Na een melding van het fatale steekincident kwamen politieagenten van het Latour bureau en andere eenheden ter plaatse om onderzoek te verrichten.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat een vriend van het slachtoffer, J.W., op zondag 27 augustus 2023 werd beroofd van zijn fiets. De diefstal werd gemeld bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Op 29 augustus 2023 zagen J.W. en zijn vrienden de vermoedelijke dief van de fiets en confronteerden hem.

De verdachte wist te ontkomen, maar keerde later terug met een groep vrienden, gewapend met scherpe voorwerpen en flessen. Dit escaleerde in een gevecht tussen de twee groepen, waarbij J.W. werd neergestoken in zijn borstkas. Na het incident vluchtten de gewapende jongeren in verschillende richtingen, terwijl het slachtoffer wegrende en op straat ineen zakte.

Met aanwijzingen van vrienden van het slachtoffer werden enkele uren later vijf minderjarige verdachten door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op verschillende locaties aangehouden en overgebracht naar het eerdergenoemde politiebureau. Het wapen dat werd gebruikt bij de steekpartij werd niet gevonden.

Op bevel van het Openbaar Ministerie werd het lichaam van J.W. in beslag genomen voor een autopsie, uitgevoerd door de politie. Het verdere onderzoek wordt nu overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTiener doodgestoken na conflict over gestolen fiets, vijf verdachten aangehouden