dinsdag 19 maart 2024
24 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Terreinauto over de kop; bestuurder overlijdt in ziekenhuis

lees ook ...

Buurtbewoners houden hangmatsnijder staande voor politie arr...

Bewoners van de Zuster Polanenweg in Livorno hebben een gemeenschappelijke daad van burgerzin getoond door de 61-jarige A.J. te vangen en over te dragen aan de lokale politie. A.J. werd op die dag opg...

De 40-jarige autobestuurder Clyde Pokie (40) is woensdagochtend in het ziekenhuis overleden. Hij was dinsdagavond bij een verkeersongeval betrokken aan de Martin Luther King (MLK)-weg. Pokie reed met zijn terreinauto over voornoemde weg komende vanuit de richting van Latour en ging richting Paranam. Ter hoogte van de Blauwe Meer verloor hij door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig.

Het gevolg is dat hij van de weg raakte en een EBS-mast stuk reed. Het voertuig sloeg daarna over de kop. De automobilist raakte gewond en verkeerde in shocktoestand.

In kritieke toestand werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Clyde werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar hij woensdagochtend het leven heeft gelaten.

Het ontzielde lichaam van Clyde is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is door de politie van het bureau Paranam overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTerreinauto over de kop; bestuurder overlijdt in ziekenhuis