zaterdag 21 mei 2022
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Terreinauto over de kop; bestuurder overlijdt in ziekenhuis

lees ook ...

Politie voert succesvolle verkeerscontrole uit in Paramaribo...

In de periode van 9 tot en met 13 mei heeft een gemengd team van de politie op verschillende locaties in Paramaribo wegcontroles gehouden, waarbij verbaliserend en corrigerend is opgetreden. Er zijn i...

De 40-jarige autobestuurder Clyde Pokie (40) is woensdagochtend in het ziekenhuis overleden. Hij was dinsdagavond bij een verkeersongeval betrokken aan de Martin Luther King (MLK)-weg. Pokie reed met zijn terreinauto over voornoemde weg komende vanuit de richting van Latour en ging richting Paranam. Ter hoogte van de Blauwe Meer verloor hij door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig.

Het gevolg is dat hij van de weg raakte en een EBS-mast stuk reed. Het voertuig sloeg daarna over de kop. De automobilist raakte gewond en verkeerde in shocktoestand.

In kritieke toestand werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Clyde werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar hij woensdagochtend het leven heeft gelaten.

Het ontzielde lichaam van Clyde is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is door de politie van het bureau Paranam overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTerreinauto over de kop; bestuurder overlijdt in ziekenhuis