zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Telefoon scholier uit handen gerukt

lees ook ...

Jeugdigen in ‘Opa Doeli’ voor het aansteken van ...

Buurtbewoners hebben op dinsdag 26 september 2023 de zes jeugdige verdachten B.A, 14, B.C,15, B.K 13, B.S 16, N.F18 en S.S.12 jaar op een adres in het ressort Geyersvlijt aangehouden, nadat zij droog ...

De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft op dinsdag 27 juni 2023 de verdachte P.D. aangehouden die ervan wordt verdacht diezelfde ochtend aan de Welgedacht C weg, een mobiele telefoon uit de hand van een scholier te hebben weggerukt. Na de snode daad rende de man weg, waarna de benadeelde de politie inschakelde.

Aan de hand van de beschrijving van de benadeelde, werd de verdachte kort daarna door een medewerker van de Verkeersunit Regio Midden aan de Welgedacht C weg in de boeien geslagen. De verdachte bekende het strafbare feit te hebben gepleegd, maar het telefoontoestel werd niet op hem aangetroffen.

De verdachte gaf de wetsdienaren te kennen dat de mobiele telefoon in water was gevallen. De wetdienaren deden de plek aan waar de mobiele telefoon moest zijn gevallen, maar deze werd niet terug gevonden op de plek waar de verdachte heeft aangewezen.

P.D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau de Nieuwe Grond en is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTelefoon scholier uit handen gerukt