woensdag 31 mei 2023
24.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Taxichauffeur en twee vissers aangehouden in zaak dodelijk bootincident

lees ook ...

Visser in Coronie aangehouden wegens overtreding Vuurwapenwe...

De 42-jarige visser J.A. is door de politie van het bureau Coronie aangehouden op zijn woonadres aan de Eduard Wolfstraat wegens overtreding van de Vuurwapenwet. Terwijl de wetsdienaren bezig waren me...

De afdeling Recherche van de regio West werd op 8 februari door de Guyanese autoriteiten in kennis gesteld, dat er een boot vanuit Suriname was opgevaren richting Guyana en dat drie mensen worden vermist. Leden van dit rechercheteam stelden na de berichtgeving direct een onderzoek in, waarbij naar voren kwam dat een vissersboot met vermoedelijk twee vrouwen en een man vanuit Visserij Centrum te Zeedijk in het district Nickerie richting Guyana was opgevaren.

Terwijl de wetsdienaren bezig waren met het onderzoek, deden twee families op 9 februari aangifte van vermissing van respectievelijk de 48-jarige Hussein Sharida en de 77-jarige Beboni Harihar op het politiebureau Nickerie.

Na gedegen informatie werden in deze vermissingszaak op woensdag 10 februari de 57-jarige taxichauffeur D.N. alias “Bim” en de twee vissers H.L. (51) meer bekend als “Rako” en de 55-jarige R.R. alias “Tjing Bai” aangehouden.

Van de Guyanese autoriteiten kreeg de Recherche van regio West eveneens op 10 februari te horen dat er twee lijken waren geborgen, maar dat deze nog niet geïdentificeerd zijn.

De drie aangehouden verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeTaxichauffeur en twee vissers aangehouden in zaak dodelijk bootincident