vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
4.5
(4)

Surinaamse marktmeester bekent seksueel misbruik standhoudster

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

De 49-jarige marktmeester G.D. is op dinsdag 12 december 2023 door de politie van het bureau Centrum aangehouden en in verzekering gesteld, nadat hij een standhoudster seksueel had misbruikt. Het slachtoffer B.D. deed aangifte ter zake op voornoemd politiebureau en gaf de politie te kennen dat zij vanwege ziekte van haar moeder haar stand had overgenomen, waardoor zij de nieuwe standhoudster is.

De jonge vrouw werd op grond daarvan in de week van 4 december 2023 door de marktmeester benaderd om haar overschrijvingsstukken in orde te maken. Op maandag 11 december 2023 werd zij door de administratieve medewerkster in kennis gesteld dat de marktmeester haar wenste te spreken. Zij ging naar zijn kantoor en de marktmeester vroeg wederom naar de documenten. De jonge vrouw gaf aan die nog niet te hebben.

De marktmeester stond op, liep naar de toegangsdeur van zijn kantoorruimte en deed die op slot. Hierna ging hij achter de standhoudster aan en begon haar te betasten.

Toen B.D. de marktmeester aangaf dat zij het gedrag van hem niet leuk vond en afkeurde, werd de vrouw door de verdachte tegen de deur geduwd. Hij bleef haar duwen, waardoor zij op een bepaald moment op de vloer viel. De verdachte had een paar lakens op de vloer geplaatst.

Met zodanige grote kracht waartegen het slachtoffer geen weerstand kon bieden, ging hij ertoe over de vrouw seksueel te misbruiken. Het slachtoffer klaagde van pijn en moest medisch worden behandeld.

De marktmeester werd opgespoord en door de wetsdienaren aangehouden. Op het politiebureau werd hij voorgeleid en heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.D. hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSurinaamse marktmeester bekent seksueel misbruik standhoudster