maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse man die boze geesten op zich had ingesloten

lees ook ...

Vader ingesloten voor poging seksueel misbruik dochter

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 8 december 2023 de verdachte P.C. (53) aangehouden. Deze verdachte heeft gepoogd zijn 35-jarige dochter J.M. seksueel te misbruiken, waarna het slac...

De 25-jarige Godfried B. is door de politie van het bureau Coronie opgespoord en aangehouden. Hij heeft geprobeerd om een koppel, dat zich op een bromfiets op de openbare weg verplaatste met een scherp voorwerp kapverwondingen toe te brengen.

Bij de voorgeleiding heeft Godfried bekend het strafbare feit te hebben gepleegd, omdat hij bepaalde momenten bezeten raakt van demonen die door zijn vijanden op hem afgestuurd zijn. Hierdoor valt hij onnodig onschuldige mensen aan.

Toen hij het koppel aanviel, was hij bezeten van één of ander boze geest, en de bromfietser wist erger te voorkomen. Hij week uit en reed vervolgens met een hoge snelheid weg.

Het koppel deed aangifte ter zake, waarna de politie van voormeld bureau de verdachte Godfried direct heeft opgespoord. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSurinaamse man die boze geesten op zich had ingesloten