woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse man die boze geesten op zich had ingesloten

lees ook ...

Vier Brazilianen aangehouden met verdacht materiaal

In het district Brokopondo zijn vier Braziliaanse mannen aangehouden met wapens, munitie en bivakmutsen. Volgens omstanders stonden de mannen op vertrek naar een goudveld te Sarakreek. Er bestaat e...

De 25-jarige Godfried B. is door de politie van het bureau Coronie opgespoord en aangehouden. Hij heeft geprobeerd om een koppel, dat zich op een bromfiets op de openbare weg verplaatste met een scherp voorwerp kapverwondingen toe te brengen.

Bij de voorgeleiding heeft Godfried bekend het strafbare feit te hebben gepleegd, omdat hij bepaalde momenten bezeten raakt van demonen die door zijn vijanden op hem afgestuurd zijn. Hierdoor valt hij onnodig onschuldige mensen aan.

Toen hij het koppel aanviel, was hij bezeten van één of ander boze geest, en de bromfietser wist erger te voorkomen. Hij week uit en reed vervolgens met een hoge snelheid weg.

Het koppel deed aangifte ter zake, waarna de politie van voormeld bureau de verdachte Godfried direct heeft opgespoord. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSurinaamse man die boze geesten op zich had ingesloten