dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Stootgroep Oost legt boetes op en doet aanhouding

lees ook ...

Politie arresteert ‘Rediman’ voor gewelddadige o...

De 23-jarige M.O., beter bekend als “Rediman” en woonachtig in de omgeving van de Ladesmastraat, werd op zaterdag 13 juli 2024 door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aangehouden. Uit het voorlopi...

In verband met controle op de doorvoer van drugs en wapens hebben Unit Verkeer-Oost, RBT en Stootgroep Oost op vrijdag 21 juli 2023 een gezamenlijke roadblock gehouden ter hoogte van de Jules Wijdenboschbrug en Nieuw-Amsterdam.

Er is aan 13 personen proces-verbaal aangezegd, waarvan 04 personen direct hun boete hebben betaald. Overtreders werden daarbij beboet onder andere voor: hun voertuig niet ter herkeuring te hebben aangeboden (7),  rijden buiten de vastgestelde categorie (1), rijden zonder voor kentekenplaat (2)

Ook werd de verdachte N.P. tijdens de controle door de stootgroep van Regio Oost aangehouden, aangezien hij hasj en marihuana in zijn bezit had. Deze verdachte was al op dinsdag 23 mei 2023 te Nieuw Amsterdam aangehouden terzake overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De drugs is hangende het onderzoek in beslag genomen, de verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en werd na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeStootgroep Oost legt boetes op en doet aanhouding