maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Stootgroep Oost houdt 4 personen aan

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

Leden van de Stootgroep Regio Oost hebben op donderdag 10 augustus 2023 vier verdachten tussen 32 en 80 jaar ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden. Drie hunner werden ter hoogte van de RGD poli van Meerzorg in de kraag gevat en de vierde verdachte aan de Kasiembegweg in het ressort Nieuw Amsterdam te Commewijne.

Tijdens onderzoek in de woning van de één verdachte is er een hoeveelheid cocaïne, marihuana, hasj alsook een geldbedrag in SRD en Amerikaanse dollars aangetroffen en in beslag genomen. Hierna zijn de verdachten ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Meerzorg en de in beslag genomen goederen zijn ook voor verder onderzoek aan de politie afgestaan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn twee van hen door de politie heengezonden. De andere twee die broer en zus zijn en in het jaar 2022 tot twee keer toe waren aangehouden voor hetzelfde gepleegde strafbare feit, zijn wederom in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeStootgroep Oost houdt 4 personen aan