zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

Stiefvader aangehouden voor seksueel misbruik 8-jarig meisje

lees ook ...

US$ 40.000 gestolen door gemaskerde mannen

In de vroege ochtend van zaterdag vond er een gewapende overval plaats in het ressort De Nieuwe Grond. Vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend met vuurwapens, drongen een woning binnen ondanks d...

De politie van het bureau Albina heeft op vrijdag 31 mei 2024 de verdachte P.R. voor seksueel misbruik van zijn 8-jarige stiefdochter opgespoord en aangehouden. P.R. wordt ervan verdacht op woensdag 29 mei 2024 seksuele handelingen te hebben gepleegd met het minderjarig meisje op een adres te Galibi in het district Albina.

De moeder deed van deze strafbare handeling aangifte tegen haar partner op voormeld politiebureau. Naar zeggen van de aangeefster kwam zij thuis aan en zag haar dochter op de schoot van haar man zitten.

Bij navraag gaf haar dochtertje aan seksueel te zijn misbruikt door haar oompie. Na medisch onderzoek heeft de arts geconstateerd dat het maagdenvlies van het kind niet meer intact is.

Na afstemming werd met het Openbare Ministerie de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeStiefvader aangehouden voor seksueel misbruik 8-jarig meisje