woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Stiefvader aangehouden voor bedreiging en seksueel misbruik 4-jarig meisje

lees ook ...

Bejaarde vrouw gearresteerd voor oplichting bij volkswoningp...

De politie van het bureau Munder heeft de 66-jarige vrouwelijke verdachte L.C. gearresteerd op verdenking van oplichting en verduistering. De vrouw wordt ervan beschuldigd verschillende geldbedragen i...

De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft donderdag de 43-jarige stiefvader W.R. aangehouden voor seksueel misbruik van zijn 4-jarige stiefdochter. Volgens het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de moeder van het slachtoffertje de relatie met de verdachte heeft beëindigd.

Aangezien de man zich niet kan verenigen met het besluit van de vrouw, bedreigde hij haar met de dood. De verdachte deed op 4 mei 2023 in beschonken toestand de woning van de grootmoeder van het 4-jarige kind aan, om wat te eten. De moeder van het meisje was op dat moment niet thuis.

De oma stond na enige tijd op om openstaande ramen en deuren te sluiten. Bij die gelegenheid wendde de man zich tot het kind en moet haar seksueel hebben misbruikt. Een ander kind die dit zag, stelde de grootmoeder direct in kennis hiervan, die vervolgens de politie inschakelde. Het meisje werd voor medische behandeling gebracht naar de dokter.

De verdachte werd aangehouden en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeStiefvader aangehouden voor bedreiging en seksueel misbruik 4-jarig meisje