maandag 5 juni 2023
25.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Spraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging brandstichting aangehouden

lees ook ...

Dief die scooter stal bij politiebureau op heterdaad betrapt...

Een politieambtenaar van het politiebureau de Nieuwe Grond betrapte op woensdag 31 mei 2023 omstreeks 02.30 uur voormiddag tijdens surveillance op het politieterrein, de 31-jarige verdachte Y.K. die e...

De 27-jarige U.K. werd onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. De politie was opgeroepen na een melding van een verontrustende situatie waarbij een man zich misdroeg op een adres binnen het Santodorp project. Naar aanleiding van deze melding begaf de politie zich naar de locatie om een onderzoek in te stellen.

Bij aankomst hebben de politieambtenaren geconstateerd dat het om de welbekende U.K. ging, die zijn moeder zodanige vuistslagen heeft toegebracht, waardoor één van haar tanden is los geraakt. De moeder moest medisch worden behandeld.

De verdachte heeft middels gebarentaal, mede vanwege zijn spraakgebrek duidelijk aangegeven, dat hij de woning van zijn moeder in brand zou steken. De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSpraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging brandstichting aangehouden