donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Spraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging brandstichting aangehouden

lees ook ...

Illegale wapenhandel: 3 arrestaties na politieactie in Surin...

In een gecoördineerde actie tussen leden van DOKPS, de stootgroep van Regio Oost en de Recherche van Regio Oost zijn op dinsdag 23 april 2024 drie verdachten gearresteerd in Suriname wegens vermeende ...

De 27-jarige U.K. werd onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. De politie was opgeroepen na een melding van een verontrustende situatie waarbij een man zich misdroeg op een adres binnen het Santodorp project. Naar aanleiding van deze melding begaf de politie zich naar de locatie om een onderzoek in te stellen.

Bij aankomst hebben de politieambtenaren geconstateerd dat het om de welbekende U.K. ging, die zijn moeder zodanige vuistslagen heeft toegebracht, waardoor één van haar tanden is los geraakt. De moeder moest medisch worden behandeld.

De verdachte heeft middels gebarentaal, mede vanwege zijn spraakgebrek duidelijk aangegeven, dat hij de woning van zijn moeder in brand zou steken. De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSpraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging brandstichting aangehouden