dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Spraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging brandstichting aangehouden

lees ook ...

Supermarkt-eigenaar overvallen in Munder: “SRD 100.000 buitg...

Supermarkt-eigenaar X.G. (35) is gisteren overvallen in zijn winkel aan de Guaranistraat te Munder. De criminelen maakten SRD 100.000 buit en namen ook de camerabox en de mobiele telefoon van de winke...

De 27-jarige U.K. werd onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. De politie was opgeroepen na een melding van een verontrustende situatie waarbij een man zich misdroeg op een adres binnen het Santodorp project. Naar aanleiding van deze melding begaf de politie zich naar de locatie om een onderzoek in te stellen.

Bij aankomst hebben de politieambtenaren geconstateerd dat het om de welbekende U.K. ging, die zijn moeder zodanige vuistslagen heeft toegebracht, waardoor één van haar tanden is los geraakt. De moeder moest medisch worden behandeld.

De verdachte heeft middels gebarentaal, mede vanwege zijn spraakgebrek duidelijk aangegeven, dat hij de woning van zijn moeder in brand zou steken. De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSpraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging brandstichting aangehouden