woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Slepende ruzie resulteert in een dode

lees ook ...

Zwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Centrum ontving een melding van een steekincident op die locatie. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze slachtoffer aan, wiens identiteit nog onbekend is. De 39-jarig...

Bij een slepende ruzie tussen twee broers en een buurtbewoner kwam op 26 maart de 29-jarige Valentino Cederburg, door een opgelopen schotverwonding om het leven. Drie verdachten, van wie R.S. (17), D.M. (33) en U.C. (19) zijn in deze zaak door de politie van het bureau Munder bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de kraag gevat.

Zowel de wetsdienaren van het politiebureau Munder als het RBTP speelden in op een melding van het Command Center dat aan de Peperboomstraat in de omgeving die bekend staat als “Texas” zich een schietincident had voorgedaan. Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een slepende ruzie tussen broers en een buurtbewoner, die uit de hand is gelopen. Hierbij liepen de twee broers schotverwondingen op en de schutter en de verdachte R.S. steekverwondingen op.

Beide partijen deden per eigen gelegenheid de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis aan, waarbij Valentino kort na aankomst op de SEH door de opgelopen verwonding het leven liet. Zijn jongere broer U.C. (19) die ook een schotverwonding in zijn borststreek opliep, moest ten gevolge van een opgelopen klaplong met spoed worden geopereerd. De schutter D.M. liep steekverwondingen op aan zijn rug en schouderblad.

Zowel de jongere broer U.C. en de schutter D.M. zijn onder politiebewaking in de ziekenrichting opgenomen. De andere verdachte R.S. liep een diepe wond aan zijn arm op en moest ook medisch worden behandeld.

Het ontzielde lichaam van Cederburg is na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen, terwijl de drie verdachten D.M., U.C. en R.S. in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten gaat door met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSlepende ruzie resulteert in een dode