donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(1)

Slepende ruzie eindigt in zware mishandeling

lees ook ...

Politie Santodorp betrapt verdachte op heterdaad bij smokkel...

De politie van het bureau Santodorp heeft de verdachte R.K. (30) op heterdaad betrapt tijdens het smokkelen van goederen via het luchtgat van het cellenhuis aan de achterzijde van het gebouw. Bij zijn...

Op dinsdag 25 juli 2023 heeft de politie van het bureau Uitvlugt de 47-jarige verdachte U.A. aangehouden op zijn woonadres in het politieressort. U.A. wordt ervan beschuldigd op diezelfde dag de 36-jarige R.H. te hebben mishandeld met een scherp voorwerp. Na een melding aan de politie werd de verdachte U.A. bij aankomst ter plaatse gearresteerd.

Het slachtoffer, R.H., werd per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor medische behandeling. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer, R.H., en de verdachte, U.A., al geruime tijd in conflict waren.

Op 25 juli 2023 bezocht R.H. het woonadres van de verdachte om hem ter verantwoording te roepen. Op dat moment sliep de verdachte, maar hij kwam naar buiten toen hij gewekt werd en vroeg R.H. waarom hij op zijn woonadres was verschenen. U.A. ging terug naar binnen en kwam vervolgens bewapend met een scherp voorwerp weer naar buiten, waarmee hij zijn tegenstander mishandelde.

De verdachte werd naar het politiebureau gebracht voor verhoor en na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten hem in verzekering te stellen gedurende het lopende onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSlepende ruzie eindigt in zware mishandeling