zaterdag 25 mei 2024
32 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(5)

Slachtoffer gedood bij roofoverval

lees ook ...

Verdachten betrapt op illegale geldwissel en drugshandel

De politie heeft tijdens een gezamenlijke operatie in het kader van 'Operatie Zero Tolerance' drie verdachten aangehouden in Winti Wai, ressort Latour. De verdachten, K.M. (44), S.G. (38), en J.M. (28...

De 43-jarige Andre Misiedjan is zaterdagochtend 26 november tijdens een roofoverval aan de Granolovallenweg te Albina in het distrikt Marowijne om het leven gebracht door twee gemaskerde en met vuistvuurwapens gewapende manspersonen.

De politie van het bureau Albina kreeg een telefonische melding van een beroving op voornoemd adres. Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde, met een schotwond aan zijn rechterborst aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van Andre vast.

Na de daad gingen de daders er vandoor met het voertuig van het slachtoffer en andere buit gemaakte zaken. Door goed speurwerk van de politie is het voertuig te Bilo Kondre terug gevonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak en is het verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het ontzielde lichaam van Andre is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSlachtoffer gedood bij roofoverval