dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Grote partij sigaretten in beslag genomen

lees ook ...

Zes verdachten aangehouden; militair overgedragen en heler h...

Zes verdachten tussen 14 en 24 jaar zijn door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) in samenwerking met Surveillance Midden aangehouden voor diefstal heling en begunstiging. Een van de verda...

Er is door medewerkers van de Economische Controledienst (ECD) en politieagenten een grote partij sigaretten in beslag genomen. Dit is vrijdag gebeurd te Meerzorg in district Commewijne. Het ging om ruim drieduizend pakken sigaret van de merken Tabacca, Three Stars, Tradition, Capital, Oris, Director Originale.

Volgens het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie zijn de sigaretten het land binnengesmokkeld. Er is een proces-verbaal opgemaakt door de ECD-medewerkers.

Aan de overtreder zal een boete worden opgelegd door het Openbaar Ministerie wegens het overtreden van de wetten Economische Delicten en tegengaan smokkelen.

Deze twee wetten zijn volgens het ministerie bedoeld om smokkelpraktijken tegen te gaan. Als sanctie kan een boete of gevangenisstraf worden opgelegd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGrote partij sigaretten in beslag genomen