vrijdag 23 april 2021
28.1C
Paramaribo
5C
Amsterdam
0
(0)

Grote partij sigaretten in beslag genomen

lees ook ...

Habituele drinker en geweldenaar in Suriname aangehouden

De 23-jarige habituele drinker Berto J. is op 15 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie op zijn woonadres aangehouden voor mishandeling. Zijn vrouw deed op 7 april aangifte van mishandel...

Er is door medewerkers van de Economische Controledienst (ECD) en politieagenten een grote partij sigaretten in beslag genomen. Dit is vrijdag gebeurd te Meerzorg in district Commewijne. Het ging om ruim drieduizend pakken sigaret van de merken Tabacca, Three Stars, Tradition, Capital, Oris, Director Originale.

Volgens het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie zijn de sigaretten het land binnengesmokkeld. Er is een proces-verbaal opgemaakt door de ECD-medewerkers.

Aan de overtreder zal een boete worden opgelegd door het Openbaar Ministerie wegens het overtreden van de wetten Economische Delicten en tegengaan smokkelen.

Deze twee wetten zijn volgens het ministerie bedoeld om smokkelpraktijken tegen te gaan. Als sanctie kan een boete of gevangenisstraf worden opgelegd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGrote partij sigaretten in beslag genomen