woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Sieradendief aangehouden; vrouwelijke mededader voortvluchtig

lees ook ...

Drie verdachten aangehouden bij wapenhandel nabij Hermitage ...

De verdachten S.W. (19), Ch.W. (24) en A.B. (20) zijn door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden na verkregen informatie over een geplande wapenhandel nabij de Hermitage Mall...

Op zaterdag 12 mei 2023 hebben leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) de verdachte D.W. (27) opgespoord en gearresteerd. Dit volgde op de aangifte van diefstal van sieraden en een geldbedrag uit een voertuig, ingediend door de benadeelde N.V. op dinsdag 2 mei 2023 bij het politiebureau Nieuwe Haven.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat de verdachte D.W. samen met een vrouwspersoon het voertuig van de aangever was binnengegaan tijdens een woordenwisseling in een bardancing in het ressort Centrum. Ze namen daarbij een gouden halsketting, een armband en een geldbedrag in euro’s en Surinaamse dollar weg.

Verder politieonderzoek heeft uitgewezen dat D.W. de gestolen sieraden heeft doorverkocht aan een persoon in Frans-Guyana en met de opbrengst een bromfiets heeft gekocht. De bromfiets is in beslag genomen door de autoriteiten in afwachting van verder onderzoek.

D.W. is in hechtenis genomen na overleg met het Openbaar Ministerie, terwijl de politie werkt aan de arrestatie van de vrouwelijke medeplichtige.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSieradendief aangehouden; vrouwelijke mededader voortvluchtig