vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(2)

Serie-inbreker in de kraag gevat

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

De 44-jarige serie inbreker Julian L. is na verkregen en uitgewerkte informatie in de derde week van de maand juni door de politie van het bureau Zanderij op zijn woonadres te Witsanti opgespoord en aangehouden. Hij zou zich vanaf de maand februari 2022 schuldig hebben gemaakt aan een aantal inbraken te Kowru Kriki en te Kankanku in het verzorgingsgebied van de politie van Zanderij.

Van de inbraken is door de benadeelden aangifte bij de politie gedaan. Toen Julian werd aangehouden op zijn woonadres zijn diverse goederen en kledingstukken, waarvan hij de herkomst niet kan verklaren aangetroffen en in beslag genomen.

De politie roept benadeelden op om deze goederen te bezichtigen. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie van Zanderij, die van maandag tot en met vrijdag vanaf 07.00 uur tot en met 15.00 uur te bereiken is op het telefoonnummer 0325222.

Julian is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSerie-inbreker in de kraag gevat