zondag 24 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
5
(1)

Seksueel misbruik: Twee verdachten gearresteerd in Domburg na aangifte vader

lees ook ...

Illegale Braziliaan gearresteerd voor gewelddadige hotelbero...

Op dinsdag 19 september 2023 werd de 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst, die illegaal in Suriname verbleef, aangehouden in het ressort Geyersvlijt door de Recherche van Regio Paramaribo...

Op donderdag 14 september 2023 heeft de politie van het bureau Domburg aan de Waterkant te Domburg twee verdachten, L.J. (18) en S.W. (34), aangehouden. Deze twee personen worden ervan beschuldigd dat zij de 15-jarige T.N. seksueel hebben misbruikt. De vader van het slachtoffer heeft hiervan aangifte gedaan op het politiebureau, nadat zijn dochter zonder toestemming het huis had verlaten en bij terugkomst betrapt werd.

De politie startte direct een onderzoek, waaruit bleek dat het tienermeisje een afspraak had gemaakt met verdachte L.J. om samen een stukje te gaan rijden. Begeleid door S.W. reden zij op een gegeven moment naar een pension, waar zowel L.J. als S.W. haar seksueel hebben misbruikt.

Na hun daad brachten zij het slachtoffer terug naar de directe omgeving van haar woning. De wetsdienaren slaagden erin de twee verdachten niet ver van het politiebureau Domburg aan te houden, ter hoogte van de Waterkant aldaar. Vervolgens werden zij voor voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

In overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten L.J. en S.W. door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSeksueel misbruik: Twee verdachten gearresteerd in Domburg na aangifte vader