zaterdag 25 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Securityguard aangehouden voor overtreding Vuurwapenwet

lees ook ...

Man overleeft mishandeling niet; drie verdachten aangehouden...

A.S. die op zondag 19 maart 2023 zwaar mishandeld is door drie mannen en daarna door een auto werd overreden, is op 21 maart 2023 in het ziekenhuis komen te overlijden. De drie verdachten van de zware...

Tijdens een voetsurveillance in het centrum op 10 maart merkte de politie van bureau Centrum op dat er een man met een jachtgeweer op de openbare weg liep in de buurt van de Centrale markt. Dit werd opgemerkt in het kader van de veiligheid in het centrum. De politieambtenaren spraken de man direct aan en hielden hem staande.

Na onderzoek bleek dat de man, Wiresh F., 28 jaar oud was en werkzaam was bij een securitybedrijf. Hij vertelde de politie dat hij tijdens bewakingswerkzaamheden bij een fastfoodrestaurant een woordenwisseling had gehad met een collega en verkleed weg was gegaan om zich te melden op het hoofdkantoor van het securitybedrijf.

De politie trof bij de man ook een gasbuckspistool aan in zijn tas. Aangezien hij geen vuurwapenmachtiging kon overleggen, werden zowel het jachtgeweer als het gasbuckspistool in beslag genomen. Het securitybedrijf kon ook geen machtiging voor het wapen overleggen.

De verdachte, Wiresh, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld hangende het onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSecurityguard aangehouden voor overtreding Vuurwapenwet