woensdag 22 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Schutter en slachtoffer schietincident aangehouden

lees ook ...

Man overleeft mishandeling niet; drie verdachten aangehouden...

A.S. die op zondag 19 maart 2023 zwaar mishandeld is door drie mannen en daarna door een auto werd overreden, is op 21 maart 2023 in het ziekenhuis komen te overlijden. De drie verdachten van de zware...

Een 31-jarige man genaamd Bijoris M. heeft bij een schietincident een schotverwonding opgelopen. Na de melding heeft de politie van het bureau Flora de locatie van het ongeval aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat aangedaan voor onderzoek. Zij troffen de gewonde man aan die met de ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd voor medische hulp.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen, dat er tegen Bijoris die bij een securitybedrijf werkte in de eerste week van augustus twee afzonderlijke aangiften voor diefstal zijn gedaan door de leiding van het bedrijf op de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

Ex-collega Yamil, die de schutter is, werkt bij het securitybedrijf en is van de aangifte op de hoogte. Toen hij zijn ex-collega zag liep hij die tegemoet met de bedoeling hem aan te houden. Er ontstond echter een woordenwisseling tussen de twee mannen.

Yamil haalde op een bepaald moment een wapen tevoorschijn waarmee hij twee schoten loste. Bijoris heeft daarbij een schotverwonding opgelopen aan zijn rechterbeen.

Na de daad verliet de schutter de plek, maar meldde zich diezelfde avond aan op het politiebureau Flora. Yamil werd direct door de politie aangehouden. Het wapen waarmee hij het strafbare feit heeft gepleegd, is op hem aangetroffen en in beslag genomen.

Het slachtoffer tevens verdachte is na zijn behandeling in afwachting op zijn voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Zowel de schutter Yamil als Bijoris zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSchutter en slachtoffer schietincident aangehouden