zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Schoten gelost bij gewapende overval in district Wanica

lees ook ...

Verdachten aangehouden voor diefstal van dure parfums in Par...

Op dinsdag 14 mei 2024 heeft de Recherche van Regio Paramaribo drie verdachten aangehouden in verband met de diefstal van dure parfums uit een winkel aan de Wilhelminastraat. De verdachten, geïdentifi...

In de vroege ochtenduren van zondag, rond 02.30 uur, vond een gewapende overval plaats aan de Anand Nagarweg in het district Wanica. De daders braken een raam open om toegang te krijgen tot de woning. Eenmaal binnen hielden ze het vrouwelijke slachtoffer onder schot en dwongen haar om niet te schreeuwen. Ze namen twee telefoons en een paar gouden oorbellen van haar mee.

In een andere slaapkamer werd een mannelijk slachtoffer ook onder dreiging van een vuurwapen gehouden en mishandeld met een wielsok. Van hem werden een halsketting, een gouden ring en een mobiele telefoon gestolen.

Na het buitmaken van de waardevolle spullen verlieten de daders de plaats delict via het eerder opengebroken raam. Tijdens hun vlucht losten ze een schot met een vuistvuurwapen. De politie van Nieuwe Grond heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. De bewoners van Anand Nagarweg zijn geschokt door het incident en hopen op een spoedige oplossing van de zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSchoten gelost bij gewapende overval in district Wanica