vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Schoonzoon loopt kapverwonding op en wordt na aanmelding in verzekering gesteld

lees ook ...

Politie neemt monteur in hechtenis voor verduistering van vo...

De verdachte G.A., beter bekend als “Gio” of “Lasso”, is afgelopen week door de politie van het bureau Santodorp aangehouden op een adres in Sunny Point. G.A. wordt ervan verdacht gedurende de maanden...

Een 40-jarige man, A.J., is onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. Zijn 35-jarige echtgenote heeft op woensdag 7 juni 2023 aangifte tegen hem gedaan. Volgens de verklaring van de vrouw kregen zij ruzie, waardoor zij haar intrek nam bij haar ouders in het district Wanica. Haar echtgenoot was het niet eens met haar beslissing en ging op 7 juni 2023 naar het ouderlijk adres om met haar te praten.

Uit angst verstopte zij zich in de woning. Op een gegeven moment bewapende haar man zich met een jachtgeweer en drong de woning binnen. Er ontstond een worsteling om hem het wapen te ontnemen, omdat hij bedreigingen naar zijn vrouw uitte. Tijdens de schermutseling slaagde de vader van de aangeefster erin om de echtgenoot een klap toe te brengen met een scherp voorwerp. A.J. raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en verliet het adres.

Het Regio Bijstandsteam Midden (RBT Midden) reageerde op de melding en nam het enkelloops jachtgeweer in beslag, waarna het werd overgedragen aan de politie van Santodorp. Kort daarna meldde de echtgenoot zich op het politiebureau en ontkende hij enige strafbare feiten te hebben gepleegd.

A.J. is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in hechtenis genomen door de politie, in afwachting van verder onderzoek.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSchoonzoon loopt kapverwonding op en wordt na aanmelding in verzekering gesteld