dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
4
(1)

Scholiere brengt andere verwondingen toe

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

De 17-jarige scholiere Dayenne K. is op dinsdag 25 oktober ter zake zware mishandeling aangehouden op school, alwaar de verdachte Dayenne in de boeien werd geslagen door de politie van het bureau Rijsdijk. Het scherp voorwerp werd aangetroffen en in beslag genomen.

Na de melding van een steekpartij op een school in het ressort, waarbij het slachtoffer voor medische behandeling was afgevoerd naar de RGD-poli van Zanderij, deden de wetsdienaren voornoemde poli aan. Daar aangekomen troffen zij het slachtoffer Rochelle aan die voor verdere medische behandeling met de ambulance van de poli werd overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens het voorlopig onderzoek kennen de twee scholieren die op dezelfde school zitten elkaar niet. Zij kwamen elkaar de vorige week op het schoolterrein tegen, waarbij Dayenne vond dat Rochelle haar strak in haar ogen aangekeek.  De twee scholieren kwamen elkaar op 25 oktober bij het toilet weer tegen, waarbij zij bijna tegen elkaar opbotsten. Bij die gelegenheid deed Rochelle een uitspraak over haar. Dayenne liep verder naar haar klas voor het maken van haar repetitie, maar de uitspraak hield haar bezig.

In de pauze liep ze naar Rochelle en vroeg haar om rekenschap. Bij die gelegenheid ontstond er een worsteling tussen de twee tieners, waarbij Dayenne haar tegenstaander met een scherp voorwerp steekverwondingen heeft toegebracht. Zij werden door andere leerlingen en leerkrachten uit elkaar gehaald en kon erger worden voorkomen.

De verdachte werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Gelet op de jeugdige leeftijd van Dayenne is de zaak overgedragen aan de afdeling Jeugd Zaken en is de verdachte ingesloten in het Jeugddoorgangscentrum te Opa Doeli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeScholiere brengt andere verwondingen toe