woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
5
(1)

Schiet- en steekgrage Faisal aangehouden

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

De 20-jarige verdachte Faisel A. alias Apatou is op donderdag 27 oktober aangehouden door de leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM). Faisal werd aangehouden voor diefstal middels geweldpleging, poging moord, poging doodslag, zware mishandeling met voorbedachten raden te Sunny Point aangehouden.

Faisel wordt ervan verdacht op dinsdag 04 oktober betrokken te zijn geweest bij een schietincident in een kamp bij een goudconcessie te Brownsweg in het district Brokopondo. Daarbij werd de beveiliging door een aantal onbekende verdachten die gewapend waren met meerschoten jachtgeweren overvallen.

Het slachtoffer J.T. heeft daarbij een schotverwonding aan zijn rechter bovenbeen opgelopen. Kort voor de aanhouding van de verdachte Faisel, heeft hij zich ook schuldig gemaakt aan diefstal van een mobiele telefoon te Sunny Point. De verdachte heeft daarbij met een scherp voorwerp de benadeelde een steekverwonding toegebracht.

Van deze diefstal middels geweldpleging is er aangifte gedaan op het politiebureau van Santo Dorp. De verdachte Faisel is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten (KD). Tijdens het onderzoek is gebleken dat Faisel ook gezocht werd ter zake meerdere strafbare feiten. Een tweede verdachte, de 35-jarige Sean-Paul F., die ook betrokken is bij de roofoverval op 4 oktober te Brownsweg heeft zich op donderdag 20 oktober aangemeld op de afdeling KD.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten Faisel en Sean- Paul door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeSchiet- en steekgrage Faisal aangehouden