zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ruzie om bladgroenten kost neefje armfractuur; oom in verzekering gesteld

lees ook ...

Illegaal vuurwapen en drugs ontdekt bij aanhoudingen in Albi...

Op zaterdag 16 september 2023 werd de 44-jarige verdachte J.R. tijdens een uitgebreide controle van stootgroep-Oost in samenwerking met leden van het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) en de Unit verkeer...

Op woensdag 19 juli 2023 heeft de politie van het bureau Livorno de verdachte M.R. (43) op zijn woonadres opgespoord en gearresteerd. De verdachte wordt ervan beschuldigd zijn neefje D.W. met een eindhout te hebben bewerkt, wat resulteerde in een armfractuur en medische behandeling voor het slachtoffer.

Het incident vond plaats nadat de twee betrokkenen ruzie kregen over het plukken van bladgroenten op hetzelfde erf waar ze wonen. M.R. had groenten geplant, maar toen D.W. merkte dat er niet genoeg bladgroenten waren, ging hij op dat deel van het perceel meer plukken. Dit leidde tot woede bij M.R., die vervolgens een stuk hout pakte en zijn neefje aanviel, waarbij hij slagen op zijn arm toebracht.

Het slachtoffer wist te ontsnappen en deed aangifte bij het politiebureau. Na onderzoek van de politie werd de verdachte opgespoord en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. D.W. is voor verdere medische behandeling doorverwezen naar een orthopeed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRuzie om bladgroenten kost neefje armfractuur; oom in verzekering gesteld