zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ruzie om bladgroenten kost neefje armfractuur; oom in verzekering gesteld

lees ook ...

Vermiste ondernemer A.A. dood gevonden na opgraving aan Rijs...

Het lichaam van de 52-jarige ondernemer A.A., die op maandag 24 juni 2024 als vermist was opgegeven bij het politiebureau Lelydorp, is op dinsdag 2 juli 2024 door medewerkers van de afdelingen Kapital...

Op woensdag 19 juli 2023 heeft de politie van het bureau Livorno de verdachte M.R. (43) op zijn woonadres opgespoord en gearresteerd. De verdachte wordt ervan beschuldigd zijn neefje D.W. met een eindhout te hebben bewerkt, wat resulteerde in een armfractuur en medische behandeling voor het slachtoffer.

Het incident vond plaats nadat de twee betrokkenen ruzie kregen over het plukken van bladgroenten op hetzelfde erf waar ze wonen. M.R. had groenten geplant, maar toen D.W. merkte dat er niet genoeg bladgroenten waren, ging hij op dat deel van het perceel meer plukken. Dit leidde tot woede bij M.R., die vervolgens een stuk hout pakte en zijn neefje aanviel, waarbij hij slagen op zijn arm toebracht.

Het slachtoffer wist te ontsnappen en deed aangifte bij het politiebureau. Na onderzoek van de politie werd de verdachte opgespoord en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. D.W. is voor verdere medische behandeling doorverwezen naar een orthopeed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRuzie om bladgroenten kost neefje armfractuur; oom in verzekering gesteld