donderdag 21 oktober 2021
28.7 C
Paramaribo
10.2 C
Amsterdam
5
(1)

Rovers maken grote geldbedragen in SRD, US$ en euro buit

lees ook ...

Autobestuurder die inreed op politieman achter slot en grend...

De 48-jarige Stanley S. heeft het de stootgroep van het Korps Politie Suriname tijdens de operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP), niet gemakkelijk gemaakt. De wetsdienaren waren bezig met...

De afgelopen nacht hebben rovers flink huisgehouden in een autohandelszaak. Ze hebben bij deze inbraak grote geldbedragen in Surinaamse Dollar, euro en US-dollar buitgemaakt. Het gaat in deze om US$ 200.000, euro 80.000 en SRD 300.000. Behalve het geld zijn ook een jachtgeweer en twee alarmpistolen uit het kantoor meegenomen. De politie heeft op de locatie een koevoet en een zwart masker aangetroffen.

Volgens de politie gaat het om vier gemaskerde inbrekers, die de plaats hebben aangedaan in twee verschillende voertuigen, een grijs gelakte Toyota Crown en een grijs gelakte Toyota Mark-X. Na de melding van het securitybedrijf ging de politie op onderzoek uit. De sterke arm zag de Mark-X en zette een achtervolging in, echter zonder het gewenste resultaat.

Tijdens de wilde achtervolging werden er schoten gelost op de vluchtauto. Een voertuig van een buurtbewoner heeft twee kogelinslagen gekregen. De politie heeft later op de dag twee voertuigen op verschillende adressen onbeheerd aangetroffen. Ze zijn in beslag genomen. Vooralsnog is niemand aangehouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRovers maken grote geldbedragen in SRD, US$ en euro buit