zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
5
(1)

Rover na twee jaar aangehouden

lees ook ...

Familieruzie leidt tot aanhouding van verdachte in Nickerie

Het Regio Bijstandsteam West (RBTW) heeft op woensdag 12 juni 2024 de 62-jarige verdachte K.R., ook bekend als “Bhaina”, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres aan de Rambaran Mishreweg in het ...

Het is de 27-jarige Regillio H. gelukt om zeker twee jaar uit handen te blijven van de politie. Echter kwam op 31 januari daar een einde aan, want hij werd te Land van Dijk door het Regio Bijstandsteam Paramaribo in de boeien geslagen. De man wordt verdacht van diefstal middels geweldpleging in vereniging.

Op 20 januari 2020 heeft Regillio H. samen met R. een man van een groot geldbedrag beroofd. Dezelfde dag werd zijn kompaan gearresteerd en zit nog steeds in het gevang, maar Regillio was voortvluchtig.

Na goed speurwerk en bekomen informatie werd de verdachte maandagavond aangehouden door RBTP. Hij werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. “Het vermoeden bestaat dat de verdachte meer op zijn kerfstok heeft. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen zullen worden verricht in dit onderzoek”, meldt de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRover na twee jaar aangehouden