donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(1)

Rover aangehouden

lees ook ...

Politie arresteert verdachte met 1790 XTC-tabletten aan Leys...

Op woensdag 5 juni 2024 heeft een gemengd team van de politie, na verkregen en uitgewerkte informatie, de verdachte D.R. (33) aangehouden wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen (WVM). De aa...

De 26-jarige verdachte Gilvano D. alias ‘Boyke of Outlaw’ werd op donderdag 05 januari jongstleden, op de kruising van de Katwijk- en de Arunaweg aangehouden door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) 

Gilvano maakte zich in de vroege ochtend van zondag 01 januari  aan de Katwijkweg schuldig aan diefstal middels geweldpleging. Daarbij werden een vuistvuurwapen van het merk CF 98 inhoudende 14 patronen van 9 mm, een portemonnee met daar in een DNV legitimatiebewijs, een militair legitimatiebewijs, een Surinaams rijbewijs, een Surinaams Identiteitsbewijs en een DSB-pinpas, allen op naam van de benadeelde DNV’er buitgemaakt. De buitgemaakte zaken zijn nog niet terecht.

De verdachte is ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Leiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de rover door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRover aangehouden