maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Rovende militair aangehouden

lees ook ...

Politie neemt 2 kg ruw goud in beslag bij arrestatie van vie...

De 33-jarige E.L., S.J. (30), E.M. (23) en C.F. (33) zijn op woensdag 19 juni 2024 door een gemengd team van Regio Midden aangehouden tijdens controlewerkzaamheden bij de controlepost te Redi Doti. He...

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) hebben op nieuwjaarsdag twee roofverdachten, van wie een hunner een militair is, in de directe omgeving van de Khiraweg aangehouden. Gregory N. (37) die militair blijkt te zijn, werd overgedragen aan de Militaire Politie en de andere verdachte Baansing K. Alias Blakka (38) werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De derde verdachte Guillerno T. (21) heeft zich in de middag van 2 januari op het politiebureau aangemeld en is direct in de boeien geslagen. Dit drietal wordt ervan verdacht op zaterdag 31 december een manspersoon voor zijn woning aan de Khiraweg te hebben mishandeld, waarna het slachtoffer werd beroofd van een halsketting met hanger en vingerringen, allen van geel metaal. De benadeelde deed van deze beroving aangifte bij de politie.

Volgens de aangever zag hij kort voor de mishandeling en beroving een witgelakte voertuig voorbij rijden. De auto keerde in de weg en voor zijn woning werd hij bijna aangereden, waardoor hij de bestuurder toeschreeuwde beter uit te kijken in het verkeer. De automobilist stopte en parkeerde het voertuig even voorbij zijn inrit langs de weg.

Een van de verdachten stapte uit de auto en zonder enige reden bracht hij de aangever een vuist toe in zijn gelaat, waardoor zij in een worsteling geraakten. Een tweede verdachte stapte vervolgens uit en schoot zijn kompaan te hulp. Hij werd daarbij door de twee verdachten mishandeld en vervolgens beroofd van zijn gouden sieraden. Na de daad reden de verdachten in volle vaart weg.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden. De buit is nog niet terecht. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten Baansing en Guillerno door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRovende militair aangehouden