donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Roofverdachte aangehouden na beroving bij Hofstraat

lees ook ...

Onderzoek naar illegale wapenhandel in Paramaribo gaat door

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft op dinsdag 28 mei 2024 de verdachten M.P. (36), woonachtig in de omgeving van de Wilhelminasburgweg, en V.A. (25), woonachtig in de omgeving van de Oewanastraa...

Op 19 juli 2023 heeft het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) de 32-jarige J.H. aangehouden, die ervan wordt verdacht de 40-jarige A.K. te hebben beroofd bij Ulstrel taxi op de Hofstraat. Na de melding van de beroving deed de politie van bureau Nieuwe Haven onderzoek op de locatie.

Uit het voorlopige politieonderzoek is gebleken dat de verdachte J.H. het slachtoffer A.K. beroofde van zijn tas, waarin een geldbedrag in Surinaamse dollar en een mobiele telefoon zaten, terwijl A.K. zich in gezelschap bevond van een groep mannen. Na de daad rende de verdachte J.H. weg met de buit.

Met hulp van medewerkers van het RBTP werd de verdachte later op de dag opgespoord en aan de Drambrandersgracht gearresteerd. Bij hem werd de gestolen buit aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte J.H. werd overgedragen aan de onderzoekende afdeling voor voorgeleiding en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRoofverdachte aangehouden na beroving bij Hofstraat