donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Roofverdachte aangehouden na beroving bij Hofstraat

lees ook ...

Auto voor schoonmaak gestolen: jeugdige verdachte gearrestee...

Na een melding van autodiefstal aan de Krapestraat, werden de wetsdienaren van het politiebureau opgeroepen door het Command Center voor onderzoek. Ter plaatse troffen zij een man aan die verklaarde e...

Op 19 juli 2023 heeft het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) de 32-jarige J.H. aangehouden, die ervan wordt verdacht de 40-jarige A.K. te hebben beroofd bij Ulstrel taxi op de Hofstraat. Na de melding van de beroving deed de politie van bureau Nieuwe Haven onderzoek op de locatie.

Uit het voorlopige politieonderzoek is gebleken dat de verdachte J.H. het slachtoffer A.K. beroofde van zijn tas, waarin een geldbedrag in Surinaamse dollar en een mobiele telefoon zaten, terwijl A.K. zich in gezelschap bevond van een groep mannen. Na de daad rende de verdachte J.H. weg met de buit.

Met hulp van medewerkers van het RBTP werd de verdachte later op de dag opgespoord en aan de Drambrandersgracht gearresteerd. Bij hem werd de gestolen buit aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte J.H. werd overgedragen aan de onderzoekende afdeling voor voorgeleiding en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRoofverdachte aangehouden na beroving bij Hofstraat