vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
5
(1)

Roofmoord na 2,5 jaar opgelost

lees ook ...

Halskettingdief positief herkend op politiebureau

De 27-jarige verdachte D.D. is door de politie opgespoord en aangehouden aan de Antwerpensraat. Hij zou vorige maand aan de Leo Eliazerstraat een vrouw met geweld hebben beroofd van haar gouden halske...

Een speciaal ingestelde unit van het Korps Politie Suriname heeft met assistentie van het Arrestatieteam, door goed speurwerk, de 20-jarige moordverdachte J.L. op 24 december op zijn woonadres aangehouden. Op de verdachte werden aangetroffen en in beslag genomen een groot kruisboog wapen en een gas buks.

J.L. wordt ervan verdacht in de maand mei 2018 de politieman Premcharan Ravikan te hebben beroofd en vermoord. Deze politieman was op 12 mei van dat jaar als vermist opgegeven.

Het ontzielde lichaam van de politieambtenaar werd op 13 mei 2018 op het scholencomplex van de Passiebloemstraat aangetroffen. Het lichaam vertoonde een aantal steken, die vermoedelijk met een scherp voorwerp waren toegebracht. Van het slachtoffer waren onder andere weggenomen het vuistvuurwapen, geld en een zaktelefoon.

De verdachte ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de moord of doodslag of een poging daartoe. Hij verklaart dat een andere man, die bij hem niet bekend is, de daad zou hebben gepleegd.

Uit de administratie is gebleken dat J.L. zich in januari 2020 schuldig heeft gemaakt aan zware mishandeling van een minderjarige, waarvoor hij veroordeeld werd.

Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRoofmoord na 2,5 jaar opgelost