donderdag 23 maart 2023
26 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Roddel leidt tot einde vriendschap en mondt uit in ruzie

lees ook ...

Drugsverkoper aangehouden te Commewijne

Een 36-jarige drugsverkoper P.P. meer bekend als 'Rasta', werd op vrijdag 17 maart jongstleden aangehouden te Pomona, door de politie van regio Oost in het district Commewijne. De verdachte zat bij de...

De politie van het bureau Latour heeft op 7 oktober de verdachte Mahinderkoemar G. alias ‘Bhajo’ (43) in verzekering gesteld. Hij heeft tijdens een ruzie op 28 september zijn de 39-jarige Kishan D. slagen met een schop toegebracht. Kishan heeft hierdoor een armfractuur aan zijn rechterhand opgelopen en moest medisch worden behandeld, waarna het slachtoffer is verwezen naar de orthopeed.

Onderzoek wees uit dat beide mannen goed bevriend waren. Vanwege roddel kwam er een eind aan de vriendschap tussen hen. Toen het tweetal elkaar tegenkwam vroeg Mahinderkoemar zijn ex-vriend om rekenschap, wat uitmondde in een ruzie.

De politie die voor onderzoek ter plaatse was, hield Mahinderkoemar aan. Bij de voorgeleiding verklaarde de verdachte aan de politie dat het slachtoffer bij de ruzie gewapend was met een koevoet en daarmee op zijn lichaam drukte. Hij voelde wel pijnen maar deed geen aangifte tegen Kishan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mahinderkoemar hangende het onderzoek door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRoddel leidt tot einde vriendschap en mondt uit in ruzie