dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Roddel leidt tot einde vriendschap en mondt uit in ruzie

lees ook ...

Veroorzaker aanrijding reed 19 jaar met vervallen rijbewijs

De politie heeft een 58-jarige man aangehouden die op 15 september de veroorzaker is geweest van een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van een supermarkt. Bij die aanrijding, waarbij ...

De politie van het bureau Latour heeft op 7 oktober de verdachte Mahinderkoemar G. alias ‘Bhajo’ (43) in verzekering gesteld. Hij heeft tijdens een ruzie op 28 september zijn de 39-jarige Kishan D. slagen met een schop toegebracht. Kishan heeft hierdoor een armfractuur aan zijn rechterhand opgelopen en moest medisch worden behandeld, waarna het slachtoffer is verwezen naar de orthopeed.

Onderzoek wees uit dat beide mannen goed bevriend waren. Vanwege roddel kwam er een eind aan de vriendschap tussen hen. Toen het tweetal elkaar tegenkwam vroeg Mahinderkoemar zijn ex-vriend om rekenschap, wat uitmondde in een ruzie.

De politie die voor onderzoek ter plaatse was, hield Mahinderkoemar aan. Bij de voorgeleiding verklaarde de verdachte aan de politie dat het slachtoffer bij de ruzie gewapend was met een koevoet en daarmee op zijn lichaam drukte. Hij voelde wel pijnen maar deed geen aangifte tegen Kishan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mahinderkoemar hangende het onderzoek door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRoddel leidt tot einde vriendschap en mondt uit in ruzie