maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ritchel vast voor zware mishandeling vriend

lees ook ...

Vader ingesloten voor poging seksueel misbruik dochter

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 8 december 2023 de verdachte P.C. (53) aangehouden. Deze verdachte heeft gepoogd zijn 35-jarige dochter J.M. seksueel te misbruiken, waarna het slac...

De 35-jarige Ritchel N. alias “Opa” is op 15 mei door de politie van het bureau Latour aangehouden. Hij kreeg op diezelfde dag op het terrein van een winkel aan de Ramboetangstraat ruzie met zijn vriend Sergio B. (37). Uit het politioneel onderzoek is geconstateerd dat de twee vrienden elkaar op eerder voormelde locatie hadden ontmoet.

Beide mannen pakten een borrel. Op een bepaald moment kregen de twee vrienden ruzie, omdat Sergio vond dat Ritchel zijn drank had aangeraakt. Ritchel ontkende zich schuldig te hebben gemaakt hieraan, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen. Bij die gelegenheid bracht Ritchel met zijn vlakke hand zijn vriend Sergio een slag toe in zijn gezicht.

Sergio pikte dit niet, haalde een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij zijn tegenstander aanviel. Om niet geraakt te worden rende Ritchel naar zijn fiets en beschermde zich met het rijwiel tegen de aanvallen van zijn vriend. Hierdoor heeft hij een fractuur aan zijn linkerhand opgelopen en is na medisch te zijn behandeld, verwezen naar de orthopeed.

Bij een ingesteld buurtonderzoek is gebleken dat Ritchel er een gewoonte van had gemaakt om anderen te “klappen”. Hangende het onderzoek is de verdachte Ritchel na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRitchel vast voor zware mishandeling vriend